Storitve

Spletne storitve

Pri izdelavi spletne strani je naš glavni cilj, da je le-ta prijazna – tako do obiskovalca, kot tudi do iskalnikov. Z uporabo enostavnega sistema za urejanje vsebine, pa je stran prijazna tudi do osebe, ki na spletno stran nalaga vsebino, jo vzdržuje ter jo ohranja zanimivo za uporabnike.

Objavljanje novic, popravljanje obstoječe vsebine, nalaganje slik ipd. povprečnemu uporabniku računalnika ne bo predstavljalo večje težave. Ko je stran dokončana, vam pomagamo z optimizacijo za iskalnike ter online marketingom.

 

 

Grafične storitve

Ne glede na to kakšno vrsto grafičnega oblikovanja boste potrebovali - od elegantne brošure, do privlačne vinske nalepke ali zabavne marketinške kartice, vedno se bomo potrudili združiti zanimive ideje s kakovostno izvedbo.

S poznavanjem tiskarskih tehnik vam lahko ponudimo inovativne oblikovalske rešitve, ki jih bodo potencialne stranke lahko ne samo videle, temveč tudi otipale, povohale ali če bo potrebno tudi okusile.

Zavedamo se pomembnosti vašega proračuna namenjenega za oblikovanje in se bomo potrudili, da boste zanj dobili kar največ.

Naše storitve zajemajo oblikovanje:

  • logotipov in razvoj celostne grafične podobe,

  • brošur,

  • letnih poročil,

  • embalaže,

  • razstavnih materialov.